Apartament AP

Proiectul rezidențial al apartamentului AP ilustrează perfect influența profund înrădăcinată în natură, cu un accent ferm pe estetica modernă și armonioasă. În acest context, designul int ...

Despre proiect

  • Client Apartament AP
  • An 2023

Proiectul rezidențial al apartamentului AP ilustrează perfect influența profund înrădăcinată în natură, cu un accent ferm pe estetica modernă și armonioasă. În acest context, designul interior al acestui apartament a fost meticulos conceput pentru a crea un mediu reconfortant și funcțional. Livingul, punctul central al spațiului, prezintă un perete format dintr-o bibliotecă deschisă, cu rafturi generoase, și un dulap cu uși înfășurate în MDF vopsit, oferind spațiu suficient pentru cărți, obiecte decorative și depozitare discretă.

Canapeaua modulară din living se îmbină armonios cu atmosfera generală a spațiului și este integrată perfect în conceptul global al apartamentului. Peretele cu șemineu este subliniat de elegante riflaje din masiv vopsit, aducând un element de lux și căldură în încăpere.

Pentru dressing, s-au ales uși cu o ramă metalică subțire și sticlă fumurie, oferind un aspect contemporan și sofisticat. Aceasta creează un spațiu de depozitare bine organizat și permite luminii să pătrundă subtil, conferind un aspect aerisit și deschis dressingului.

Folosirea materialelor de calitate, precum MDF și sticlă, împreună cu atenția la detalii, reflectă angajamentul pentru calitate și designul sofisticat. Apartamentul AP este un exemplu de design interior care aduce natura în interior, oferind în același timp funcționalitate și eleganță modernă.

Galerie