Despre noi

Meșteșug și măiestrie în toate

Spații personalizate, armonioase și complexe

Atenția la detalii și pasiunea ce ne definește fiecare creație ne însoțesc zi de zi la Empero by MobiProd. Indiferent de nivelul de complexitate al proiectului dispunem de instrumentele și experiența necesară pentru a-l gestiona fluid și fără de cusur, atât pentru domeniul comercial, cât și cel rezidențial.

Misiune

Însuflețirea spațiilor cu piese de mobilier potrivite și ireproșabile ne-a fost obiectivul principal încă de la nașterea conceptului Empero. Meșteșugim cu măiestrie lemnul și personalizăm locul ce îi va deveni viitoarea casă, întotdeauna asigurându-ne că îndeplinim cu succes fiecare cerință și nevoie.

Identificăm, iar mai apoi adăugăm cele mai potrivite detalii pentru a crea o simbioză perfectă între toate componentele încăperii, pentru ca acestea să vă poate spune povestea încă de la o primă privire. Armonia și balansul sunt de nelipsit în producția noastră, pentru ca imaginea finală, de ansamblu, să poată reflecta în totalitate conceptul proiectului.

Viziune

Piesele de mobilier de cea mai înaltă calitate ne sunt misiunea, iar ridicarea producției de mobilier la rangul de artă ne este viziunea. Fiind pasionați de proiectele construite întotdeauna cu cel mai înalt simț al răspunderii, fiecare piesă realizată de noi reprezintă un model unic, ce mereu pune în focus amprenta personală a clientului.

Ne dezvoltăm în permanență și investim în tehnologia necesară și resursa umană, pentru a vă putea oferi o gamă cât mai variată și amplă de opțiuni. De-a lungul timpului am gestionat cu succes proiecte complexe atât pe teritoriul României cât și în țări precum Olanda, Irlanda, Luxemburg, Franța și altele.

Istoric

1992

Producția MobiProd a luat naștere în anul 1992, nivelul de complexitate al producției evoluând treptat și constant. Tranziția de la producția de corpuri de mobilier simple la producția pentru mobilier de uz casnic a venit firesc în dezvoltarea noastră, piesele de mobilier devenind gradual mai abstracte și diverse.

2000
2016

La finalul anului 2014, activitatea s-a grupat sub umbrela noului brand sub care se desfășoară activitatea grupului de firme actual: Empero by MobiProd. Pentru a putea îndeplini orice cerință și nevoie personalizată, compartimentul de tapițerie ce a fost implementat încă de la debutul activității completează aria de servicii oferite și aduce cu ușurință orice viziune la viață.

Prezent

Cu o suprafață de producție totală de aproximativ 4,000 mp, 5 hale și 48 de angajați, avem posibilitatea de a executa piese de mobilier din lemn masiv, riflaje într-o multitudine de configurații datorită echipării necesare, MDF, Pal, MDF furniruit, MDF vopsit și polisat și piese de mobilier din anumite materiale compozit (Corian, Hi-Macs, kerrock) sau compact.