Casa NB

O nouă casă construită, un nou proiect finalizat cu succes. Casa NB a fost un proiect ambițios ce a necesitat o multitudine de tehnici ingenioase și îmbinături coerente în design. Placările d ...

Despre proiect

  • Client Casa NB
  • An 2023

O nouă casă construită, un nou proiect finalizat cu succes. Casa NB a fost un proiect ambițios ce a necesitat o multitudine de tehnici ingenioase și îmbinături coerente în design. Placările de nuc american și ușile de interior din furnir de nuc american completează aspectul ce ne înrădăcineză în natură și eleganță sa, iar fronturile riflate din MDF vopsit aduc o nouă latură a casei la suprafață.

Impresionant și unic este de asemenea și dulapul din hol, placat integral cu oglindă fazetată, într-o configurație de romburi perfect simetrice și strălucitoare. Holul este completat de panourile de furnir de nuc american și plăcile de onix retroiluminate, cât și peretele placat cu tapițerie pentru o notă de rafinament aparte. Pentru una din bucătării am optat pentru fronturi din stejar vopsit, iar pentru cealaltă am utilizat MDF frezat vopsit.

Nevoi și cerințe diferite, toate regăsite și îndeplinite cu succes sub același acoperiș.

Galerie